Hoe kan Michaël je helpen?

Iedereen kan heel hard groeien als hij of zij het beste uit zichzelf naar boven haalt. Jij dus ook! Daarvan ben ik overtuigd. Als psycholoog, psychotherapeut en coach leer ik je omgaan met je gevoelens en je belemmerende gedachten, zodat ze je niet meer in de weg staan om te doen wat je écht wilt. Maak komaf met je angsten. Treed in verbinding met jezelf en wapen je tegen stress, burn-out en depressie.

Om jou te helpen die stappen te zetten die je dichter bij jezelf brengen, werk ik steeds vanuit vertrouwen, respect, degelijkheid en authenticiteit. Die waarden vormen de pijlers van mijn holistische aanpak. Een aanpak die vertrekt vanuit mijn intuïtie en die heel goed onderbouwd is door mijn expertise en ervaring.

Ik haal alles uit de kast zodat jij die rust en balans terugvindt. Of dat vertrouwen in jezelf en je lichaam.

Psychotherapie

Je hebt het gevoel vast te lopen in je leven. Je wil wel actie ondernemen, maar je slaagt er niet in. De dagen vullen zich met angst, stress en depressieve gevoelens. Steeds weer bots je op dezelfde obstakels, zonder een uitweg te zien. Het lukt je niet om dit alleen te doorbreken, maar je snakt ernaar om je beter te voelen over jezelf.

Lees meer

Stress- en burn-outcoaching

Een geheugen als een zeef en de concentratie van een goudvis. Je bent prikkelbaar, onrustig of angstig. Je slaapt slecht en je hebt last van hoofdpijn, spanningspijn of maag- en darmproblemen. Herkenbaar?

Lees meer

Workshops en trainingen

Het leven snelt voorbij. Tijd om stil te staan, te herbronnen, je te laten inspireren is er daardoor vaak te weinig. Met tal van workshops en trainingen (zowel voor kinderen, volwassenen en/of organisaties) willen we die mogelijkheid wél creëren.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact op met Michaël