Loopbaancoaching

Zit je met twijfels over je job? Wil je meer plezier en voldoening? Wil je weten welk werk écht bij je past? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen je werk en je privéleven? Droom je van het ondernemerschap, maar weet je niet of het iets voor jou is? Loopbaangeleiding kan helderheid scheppen in deze vragen.

Loopbaancoaching - 0LoopbaancoachingLoopbaancoaching - 0LoopbaancoachingLoopbaancoaching - 0LoopbaancoachingLoopbaancoaching
Herken je je in één of meerdere van deze situaties?
  • Ik ben op zoek naar een andere job, maar ik heb geen idee wat ik wil.
  • Ik heb te weinig uitdaging in mijn werk.
  • Wat zijn mijn talenten eigenlijk?
  • Ik zoek hulp om uit te zoeken wat ik nu eigenlijk wil in mijn job.
  • Ik krijg weinig energie van het werk dat ik doe.
  • De balans work-life is zoek.
  • Ik zoek hulp om mijn bijberoep verder uit te bouwen.

Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Want het leven is te kort en te kostbaar voor een job die niet bij je past.


Ruth vindt het boeiend om mensen die het druk hebben (zakelijk en privé) bewust te maken van hoe het anders kan, evidenties in vraag te stellen en hen te motiveren om hun droomjob te ‘onderzoeken’. Niet zweverig, maar met een heel concreet actieplan.

Als master in de Pedagogische Wetenschappen heeft ze jarenlang ervaring met talentontwikkeling bij kinderen en volwassenen (in onderwijs en in een eigen praktijk Espazo). Kijken naar wat er wél goed gaat en waar de talenten zitten is iets wat haar altijd geboeid heeft. Door haar eigen talenten meer te ontdekken en verder te ontwikkelen, heeft ze zelf ook mogen ervaren hoe gelukkig dat haar maakt!
Daarnaast werkt Ruth ook graag rond work-life-balance, zelfzorg, groeimindset.

Ruth noem zichzelf ook wel een professionele supporter: iemand die van aan de zijlijn enthousiast mee supportert en met een objectieve, open blik kijkt naar wat er moeilijk loopt én wat er anders kan naar de toekomst toe.

Ruth werkt als freelance loopbaancoach bij Itineris, een erkend loopbaancentrum en partner van VDAB. Daardoor betaal je maar 90 euro voor 7 uur coaching. Je kan hier alvast je cheques aanvragen.

  • Wist je trouwens dat je om de 6 jaar recht hebt op deze loopbaancheques?

  • Wist je dat je als ondernemer ook recht hebt op loopbaancheques?

Ruth volgde ook de opleiding 'Loopbaancoaching bij mantelzorgers'. De combinatie van werken en de zorg kan extra zwaar wegen voor mantelzorgers. Gaan werken kan echter ook energie geven. Tijdens de coaching wordt ingegaan op jouw specifieke vraag als mantelzorger.

Wil je weten wat Ruth voor je kan betekenen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met haar aan.

" Mijn talenten op papier zien staan, was voor mij een eye-opener. Vanaf 2020 word ik freelancer en ik heb er enorm zin in!" - Conny -
" Bij Ruth staan warmte, optimisme en creatieve brainstormsessies centraal. Ook verbindt ze graag mensen binnen haar netwerk wat zeer inspirerend werkt." - Stefanie -
" De positieve benadering van Ruth geeft heel snel vertrouwen, ook in domeinen waar het vertrouwen klein in. Visueel is ze heel knap om boodschappen door te geven. Via nieuwe inzichten en kleine tips heeft Ruth me enorm geholpen!" - Britt -

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Neem contact op met Ruth