Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Het leven snelt voorbij. Tijd om stil te staan, te herbronnen, je te laten inspireren is er daardoor vaak te weinig. Met tal van workshops en trainingen (zowel voor kinderen, volwassenen en/of organisaties) willen we die mogelijkheid wél creëren.

Dankzij de begeleiding van trainingen en workshops in Espazo (en ook vanuit vorige werkervaringen) hebben we de voorbije jaren heel wat ervaring opgebouwd in het spreken voor en werken met groepen. Maar ook andere organisaties deden al een beroep op ons.

En ja, ook jou en/of jouw organisatie inspireren we met veel plezier én passie.

Want mensen inspireren, dat is niet alleen wat we willen doen en wat we graag doen. Dat is ook wat we daadwerkelijk doen ...

Michaël Ruth
Hartcoherentie Workshop dreamboard
voedingspsychologie Lezing / Workshop over talenten
Perfectionisme Workshop Groeimindset
Mindset Workshop Druk, druk, druk...
Stress en Burn-out (veerkracht) Zomer2daagse voor meisjes van 11

Deze lijst is niet volledig, dus contacteer ons gerust. Vragen staat vrij en wij houden van een uitdaging ;-)

Hieronder vind je alvast de workshops en trainingen die we vanuit Espazo zelf organiseren.

"Michaël is een heel gedreven en enthousiaste spreker die erin slaagt moeilijke zaken op een heldere manier over te brengen. Door zijn enthousiasme en humor is hij zeer motiverend en inspirerend."

"Ruth is een heel enthousiaste spreekster. Ze vertelt ook vanuit haar eigen ervaring en dat maakt het boeiend om naar te luisteren."

"Michaël is een heel aangename en vlotte trainer die rust brengt in een groep en toch een erg vlotte presentatiestijl heeft met een vleugje humor."

"Het webinar 'ruimte voor veerkracht' gaf ons onderwijsteam concrete tips om het hoofd te bieden aan de werkdruk. Michaël speelde goed in op de context en de noden van onze school. De input was goed, onderbouwd, to the point en voor elk wat wils. Een aanrader voor wie de veerkracht van zijn/haar team wil versterken." - Annemie Vandaele, directie Sint-Jozefsinstituut Ternat -