Psychotherapie

Je hebt het gevoel vast te lopen in je leven. Je wil wel actie ondernemen, maar je slaagt er niet in. De dagen vullen zich met angst, stress en depressieve gevoelens. Steeds weer bots je op dezelfde obstakels, zonder een uitweg te zien. Het lukt je niet om dit alleen te doorbreken, maar je snakt ernaar om je beter te voelen over jezelf.

Dan is psychotherapie zinvol. Doorheen ons leven leggen we immers een hele weg af en soms is hulp onderweg welkom.

Ik bied je persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij:

  • angst
  • depressie
  • stress en burn-out
  • gevoelens van minderwaardigheid (of laag zelfvertrouwen)
  • verwerking van verlies en/of ziekte
  • relationele problemen (vb. met partner, collega’s, omgeving …)
  • ...

De grootste revolutie in onze generatie is de ontdekking dat mensen, door hun innerlijke geestestoestand te wijzigen, de uiterlijke aspecten van hun leven kunnen veranderen.
~William James~

De basis van iedere psychotherapie is een vertrouwensrelatie. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je psychotherapeut. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je toetsen of ik die persoon kan zijn voor jou. Hier kan je me alvast wat beter leren kennen.

De investering voor een kennismakingsgesprek (1 uur) is 75 euro. We bekijken dan samen of en hoe ik jou kan helpen. Via jouw mutualiteit heb je recht op een beperkte terugbetaling. Betalen kan via Bancontact (app) of cash.

Psychotherapie - 0
Psychotherapie - 0
Psychotherapie - 0

Psychotherapie kan vele vormen aannemen. Ik vind het belangrijk om holistisch en wetenschappelijk onderbouwd te werken.

Kaders die ik gebruik om je dichter bij jezelf te brengen en je te helpen die stappen te durven zetten die je wil zetten:

Ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem contact op met Michaël