Aanbod

Talentcoaching

Voelt jouw kind zich onzeker en ongelukkig? Roept jouw zoon regelmatig gefrustreerd: ‘Ik kan dat niet!’ Hoor je jouw dochter soms zuchten: ’Ik ben dom!’ Merk je dat alles vanzelf gaat en dat je zoon te weinig door de leerkuil gaat en het moeilijk heeft met fouten maken? Kinderen die worstelen met faalangst, weinig zelfvertrouwen en perfectionisme kunnen groeien met de hulp van talentcoaching.

Lees meer

Studiebegeleiding en studiekeuze

Ben jij zo’n student die veel studeert, maar dit niet weerspiegeld ziet in de resultaten? Heb je nog steeds de optimale studiemethode niet te pakken? Is het lastig om jezelf aan je boeken te parkeren en te motiveren? Lukt het niet om een planning te maken of je voor een langere tijd te concentreren op je cursus? Slaan de twijfels toe tijdens de examens en giert de stress dan door je lijf? Weet je niet welke studierichting het beste bij jou past?

Lees meer

Loopbaancoaching

Zit je met twijfels over je job? Wil je meer plezier en voldoening? Wil je weten welk werk écht bij je past? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen je werk en je privéleven? Droom je van het ondernemerschap, maar weet je niet of het iets voor jou is? Loopbaangeleiding kan helderheid scheppen in deze vragen.

Lees meer

Stress- en burn-outcoaching

Een geheugen als een zeef en de concentratie van een goudvis. Je bent prikkelbaar, onrustig of angstig. Je slaapt slecht en je hebt last van hoofdpijn, spanningspijn of maag- en darmproblemen. Herkenbaar?

Lees meer

Psychotherapie

Je hebt het gevoel vast te lopen in je leven. Je wil wel actie ondernemen, maar je slaagt er niet in. De dagen vullen zich met angst, stress en depressieve gevoelens. Steeds weer bots je op dezelfde obstakels, zonder een uitweg te zien. Het lukt je niet om dit alleen te doorbreken, maar je snakt ernaar om je beter te voelen over jezelf.

Lees meer

Workshops en trainingen

Het leven snelt voorbij. Tijd om stil te staan, te herbronnen, je te laten inspireren is er daardoor vaak te weinig. Met tal van workshops en trainingen (zowel voor kinderen, volwassenen en/of organisaties) willen we die mogelijkheid wél creëren.

Lees meer