Stress- en burn-outcoaching

Een geheugen als een zeef en de concentratie van een goudvis. Je bent prikkelbaar, onrustig of angstig. Je slaapt slecht en je hebt last van hoofdpijn, spanningspijn of maag- en darmproblemen. Herkenbaar?

Een teveel aan stress kan stevig huishouden in je hoofd en je lijf. Als je dus één of meerdere van deze klachten hebt en/of beter wil leren omgaan met stress, dan is het tijd om aan de slag te gaan.

Na een begeleiding in Espazo:

  • kan je beter omgaan met stress
  • heb je inzicht in jouw stressbronnen (fysiek, mentaal, emotioneel)
  • herstel je van stressklachten of burn-out
  • kan je op een gezonde manier re-integreren op je werkplek
  • word je duurzaam stressbestendiger

Stress en burn-outcoaching biedt dus methoden om stress te verminderen en burn-out te voorkomen of te verkorten.

Onze begeleiding kan verschillende vormen aannemen:

Stress de baas met hartcoherentie

Hartcoherentie-training is het antwoord op stress, burn-out, angsten en hyperventilatie. Als jij last hebt van stress en dit op een duurzame manier wil aanpakken, dan is dit dé tool om je veerkracht op te bouwen.

Lees meer

Psychotherapie

Je hebt het gevoel vast te lopen in je leven. Je wil wel actie ondernemen, maar je slaagt er niet in. De dagen vullen zich met angst, stress en depressieve gevoelens. Steeds weer bots je op dezelfde obstakels, zonder een uitweg te zien. Het lukt je niet om dit alleen te doorbreken, maar je snakt ernaar om je beter te voelen over jezelf.

Lees meer

Voedingspsychologie

Nutritionele psychologie is een relatief nieuwe tak binnen de psychologie. Het is de wetenschap van de manier waarop voedingsstoffen invloed hebben op je mentaal welzijn.

Lees meer

R.E.C.U.P-programma

Iedereen staat wel eens nagelbijtend in de file of is al eens nerveus voor een presentatie. Maar wat als stress je leven begint te beheersen? Chronische stress is nefast voor je lichaam en geest, maar hoe raak je ervan af?

Lees meer

Een begeleiding bij stress en burn-out kan pas succesvol zijn als ze oog heeft voor zowel lichaam als geest.

Doe mee aan de RECUP-challenge

Schrijf je gratis in