Hoe kan Ruth je helpen?

Ik begeleid kinderen en jongeren naar meer veerkracht en zelfvertrouwen. We ontdekken samen wat hun talenten zijn en hoe ze die het best kunnen inzetten. Voor de jongeren hoort daar ook studiebegeleiding en studiekeuze bij. Verder leer ik volwassenen hoe ze meer voeling met zichzelf kunnen krijgen en gelukkiger kunnen worden door het leven te leiden dat ze écht willen. Ik leer jou kiezen voor jezelf in plaats van te doen wat anderen van jou verwachten.

De voldoening die ik haal uit het blij maken van anderen is onbetaalbaar. Dat blij maken vertaalt zich voor mij in jou weer te laten genieten van het leven. Om dat te realiseren, focussen we ons vooral op de dingen waar je al goed in bent, je talenten. Want vanuit je sterktes pak je veel gemakkelijker je werkpunten aan.

ik geloof oprecht dat kleine dingen een wereld van verschil maken en dat je jezelf meer ruimte mag gunnen om te spelen. Door die speelruimte krijg je meer inzicht in wat je graag (en goed) doet en evolueer je van rush naar rust.

Tijdens mijn begeleiding hou ik vast aan mijn kernwaarden, de 5 V’s: vrolijkheid, vrijheid, verbinding, vertrouwen en (persoonlijke) vorming.

Loopbaancoaching

Zit je met twijfels over je job? Wil je meer plezier en voldoening? Wil je weten welk werk écht bij je past? Ben je op zoek naar de juiste balans tussen je werk en je privéleven? Droom je van het ondernemerschap, maar weet je niet of het iets voor jou is? Loopbaangeleiding kan helderheid scheppen in deze vragen.

Lees meer

Studiebegeleiding en studiekeuze

Ben jij zo’n student die veel studeert, maar dit niet weerspiegeld ziet in de resultaten? Heb je nog steeds de optimale studiemethode niet te pakken? Is het lastig om jezelf aan je boeken te parkeren en te motiveren? Lukt het niet om een planning te maken of je voor een langere tijd te concentreren op je cursus? Slaan de twijfels toe tijdens de examens en giert de stress dan door je lijf? Weet je niet welke studierichting het beste bij jou past?

Lees meer

Talentcoaching

Voelt jouw kind zich onzeker en ongelukkig? Roept jouw zoon regelmatig gefrustreerd: ‘Ik kan dat niet!’ Hoor je jouw dochter soms zuchten: ’Ik ben dom!’ Merk je dat alles vanzelf gaat en dat je zoon te weinig door de leerkuil gaat en het moeilijk heeft met fouten maken? Kinderen die worstelen met faalangst, weinig zelfvertrouwen en perfectionisme kunnen groeien met de hulp van talentcoaching.

Lees meer

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact op met Ruth