Mooie woorden van cliënten over Ruth

Het is altijd fijn als mensen nadien laten weten hoe ze de begeleiding hebben ervaren bij mij. 

"Bart (10 jaar) heeft enorm veel gehad aan de sessies bij jou en het heeft ons, als ouder, heel wat 'kapstokken' gegeven om actief verder te werken aan zijn zelfvertrouwen en weerbaarheid (en bij uitbreiding voor iedereen hier in huis, soms op het ludieke af).
Beetje bij beetje merk ik dat hij ook beter zijn emoties kan verwoorden, als hij voor een uitdaging staat of voor een moeilijkere situatie, zal hij zeggen: "mama, ik weet niet goed hoe ik hiermee moet omgaan". En dan zijn we weer vertrokken voor een babbel. Heerlijk!"

"Dus Ruth, een welgemeende dank om samen met ons "een steen te verleggen" in de rivier van Bart zijn jonge leven"

(met dank aan Bram Vermeulen voor de literaire inspiratie - moet steeds denken aan deze tekst als ik aan heel dit traject terugdenk).

"Tijdens de oudercoaching kregen we van Ruth enkele inzichten die mij als ouder beter doen begrijpen welke impact onze eigen houding heeft op onze kinderen. De simpele tools die ons werden aangereikt zijn gemakkelijk in ons dagelijks leven in te bouwen. Geen grote opvoedingstheorieën, maar het aanbod van een gemeenschappelijk taal met onze dochter en het belang van talenten maakte deze coaching voor mij heel warm en zinvol."
- Inge -

"De gekleurde gedachten en complimentendouches zijn mij het meest bijgebleven.Het was interessant en tegelijkertijd creatief.
Het helpt mij nu nog steeds: Als er iets niet lukt denk ik dat kaboutertje weg en tover ik mijn elf te voorschijn."
- Sofie -

"Mijn zoontje kreeg twee jaar geleden de diagnose ADD. “Ik kan het niet”, “Ik ben dom” waren dagelijkse kost. Mats leerde het verschil tussen zijn zwarte en gekleurde gedachten en het gevolg hiervan op zijn eigen gevoel.
De groeizinnen gaven hem vleugels en de blije raad werd een vast ritueel.
De ene dag is de andere niet en de kabouter zal nooit zijn beste vriend worden. Maar hij beseft nu wel dat hij zelf kan beslissen om ernaar te luisteren!

Het hele traject bij Ruth bracht een positieve vibe in ons gezin. Het geeft ons de kracht om elke dag opnieuw naar je elf te luisteren! Bedankt Ruth!"
- Sara -