Mooie woorden van cliënten

Af en toe nemen mensen expliciet de tijd om een bedanking te sturen. Dat is altijd heel erg fijn en deugddoend. Graag deel ik er enkele (uiteraard anoniem).

"De gesprekken met jou hebben me heel goed gedaan om alles op een rijtje te krijgen, om alles te verwerken en een plaatsje te geven. Om ook weer eens te kunnen focussen op andere dingen. En voila, met mooie gevolgen.
Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor alle hulp en steun die ik van je gekregen heb! Je hebt me er echt mee door gesleurd. DANKJEWEL!!!"

"Bedankt om me op het goeie spoor te zetten. Ik had veel aan jouw kijk en je rustige, kalme manier van praten en luisteren."

"Ik wil je bedanken voor de tijd en toewijding die je hebt geïnvesteerd in onze sessies. Je begeleiding en ondersteuning hebben mij erg geholpen. Mocht de behoefte zich in de toekomst voordoen, zal ik niet aarzelen om opnieuw contact met je op te nemen."

"Bij deze nog een (late) welgemeende dankjewel voor je uitstekende begeleiding.
Het heeft me enerzijds vertrouwen gegeven om mijn huidige job verder te doen en me anderzijds ook rust gebracht.
Ik weet nu, na onze gesprekken, dat er wel meer richtingen zijn die ik uitkan maar dat de combineerbaarheid met mijn gezin prioritair is.
Na het hervatten van het werk was het niet evident maar wel ok. Ik herken nu bij mezelf wanneer ik niet meer het traject volg dat ik zelf voor ogen heb.
En dat ik dit zelf doe, heb ik aan je begeleiding te danken. Dus bedankt!"

"Het is ondertussen meer dan een jaar geleden dat ik bij je langskwam. Graag had ik je bedankt voor je hulp. In eerste instantie om mij door mijn gevoelens te worstelen en ze te kunnen plaatsen, maar ook om een betere versie van mezelf te worden. Ik probeer het geleerde nog steeds toe te passen. Ondertussen gaat het weer goed. Nogmaals erg bedankt. Je werk is heel waardevol."

"Ik wil je bedanken voor onze gesprekken. Ik heb er belangrijke inzichten uit kunnen meenemen. Bedankt voor de fijne begeleiding."

"Het is een tijdje geleden dat we elkaar zagen, een paar maanden zelfs .. Ik heb een zeer positieve evolutie doorgemaakt.
Ik ben echt aan de slag gegaan met hetgeen we eerder bespraken. Ik probeer ook bewust grenzen te stellen. Meestal lukt dat, af en toe lukt dat minder.. het blijft een leerproces.
Kortom het gaat weer goed met mij. Ik wil je bij deze ook oprecht bedanken voor onze gesprekken. Die hebben mij heel veel bijgebracht .. en ja zelfs een beetje gered ;)"