Je zult je leven nooit veranderen als je niet iets verandert in wat je elke dag doet. Het geheim van succes zit besloten in je dagelijkse routine.

~John C. Maxwell~

Hartcoherentie-training volgen

Hartcoherentie-oefeningen zijn heel eenvoudig aan te leren. De oefeningen nemen niet veel tijd in beslag. Motivatie om dagelijks je oefeningen te doen is het belangrijkste. Daarom is coaching en opvolging belangrijk.

Het traject bestaat uit meer dan enkel ademhalingsoefeningen. Je krijgt:

  • inzicht in wat stress is
  • inzicht in het fysiologisch stressmechanisme (impact op lichaam en geest)
  • inzicht in jouw klachten (mentaal en lichamelijk)
  • meer zicht op jouw stressbronnen
  • manieren om met onaangename emoties om te gaan
  • manieren om hartcoherentie toe te passen bij heel wat problemen (slaapproblemen, acute stresssituaties,...)
  • ...

Omdat niet iedereen dezelfde nood heeft, bieden we vanuit Espazo 3 mogelijke trajecten aan:

Online traject Groepstraject Individueel traject
Voor- en nameting (a.h.v. 4-DKL) Voor- en nameting (a.h.v. 4-DKL) Voor- en nameting (a.h.v. 4-DKL)
Toegang gesloten FB-groep (inspiratie, ondersteuning, interactie... levenslang) Toegang gesloten FB-groep (inspiratie, ondersteuning, interactie... levenslang) Toegang gesloten FB-groep (inspiratie, ondersteuning, interactie... levenslang)
Maandelijkse Q&A (questions and answers) Maandelijkse Q&A (questions and answers) Maandelijkse Q&A (questions and answers)
Video's > 3 uur (in e-mailtraject) Video's > 3 uur (als ondersteuning) Video's > 3 uur (als ondersteuning)
Gratis gebruik biofeedback-apparatuur tijdens verloop van training Gratis gebruik biofeedback-apparatuur tijdens verloop van training
3 groepssessies van 2 uur met meting om ademfrequentie te bepalen 3 individuele sessies (1 uur) met individuele meting om ademfrequentie te bepalen

€ 147

(klik op het bedrag om direct te starten)

€ 227

€ 347
met biofeedback-materiaal (Kyto)

€ 197

(klik op het bedrag om direct te starten)

Online traject

Met dit online traject kan je onmiddellijk thuis aan de slag. Dit traject duurt 43 dagen (6 weken). Nadat je inschrijving in orde is, ontvang je gedurende die periode e-mails met informatie en filmpjes waarin ik je alles uitleg (in totaal meer dan 3 uur kijkplezier :-)). We doen ook een voor- en nameting zodat je jouw evolutie kan opvolgen.

Daarnaast word je ondersteund door maandelijkse Q&A-sessies waar je eventuele vragen kan stellen. Je krijgt ook toegang tot de gesloten facebook-groep. Deze groep verbindt heel wat mensen die ooit een hartcoherentie-training hebben gevolgd bij Espazo.

Je kan deze training aankopen met en zonder biofeedbackmateriaal. Dit materiaal wordt evenwel sterk aanbevolen zodat je ten volle het effect van hartcoherentie-training kan ervaren.

"De video's zijn prima opgebouwd (niet te lang en duidelijke inhoud). Het is fijn dat je de training op eigen tempo kan doen en de geleidelijke opbouw biedt tijd en ruimte om hartcoherentie te laten 'inzinken' en te ervaren. Een must-do training."
Bestel hier:

Groepstraject

Met een groepje van maximum 16 personen gaan we gedurende 3 avonden aan de slag. Dit is een training, dus geen groepstherapie. Je hoeft niet aan het woord te komen.

Tijdens de duur van de training kan je ook gratis gebruik maken van het biofeedback-materiaal. Ook in dit traject krijg je toegang tot de gesloten Facebook-groep en mag je deelnemen aan de maandelijkse Q&A's. Om thuis de gekregen informatie nog eens rustig te bekijken, ontvang je ook de video's. Op die manier kan je de hartcoherentie-training duurzaam integreren in jouw leven.

"Door zijn aanstekelijk enthousiasme, humor en uitgebreide (achtergrond)kennis slaagt Michaël erin je elke minuut te boeien. Ik dacht dat een groepstraject niets voor mij zou zijn, maar door de authentieke manier van begeleiden voelde iedereen zich veilig in de groep."

Volgende groepstrajecten staan gepland:

Door de verscherpte Corona-maatregelen zijn er op dit moment geen groepstrajecten mogelijk.


Individueel traject

Je kan hartcoherentie-training ook individueel volgen. De sessies vinden steeds om de twee weken plaats. Dit traject verloopt langzaam zodat de mechanismen geïntegreerd geraken.

Het individuele traject bestaat uit 3 sessies (telkens 1 uur per sessie). Daarnaast heb je toegang tot de gesloten Facebook-groep, kan je deelnemen aan de Q&A's en kan je de video's thuis bekijken. Doordat we individueel werken is er ook tijd voor een individuele meting om je ideale ademfrequentie te bepalen.

Hartcoherentie-training volgen
Hartcoherentie-training volgen
Hartcoherentie-training volgen
Hartcoherentie-training volgen
hartcoherentie
hartcoherentie

"Er zijn veel technieken om te ontspannen, maar weinige zijn zo goed hanteerbaar en meetbaar als hartcoherentie-training."

Dr. Vera Eenkhoorn, Endocrinoloog, Revida-arts

Direct aan jouw veerkracht werken?

Bestel nu het online traject