Ruth of Michaël als spreker

Ruth of Michaël als spreker

Ruth of Michaël als sprekerRuth of Michaël als sprekerRuth of Michaël als spreker

Dankzij de begeleiding van trainingen en workshops in Espazo hebben we de voorbije jaren heel wat ervaring opgebouwd in het spreken voor en werken met groepen. Maar ook andere organisaties deden al een beroep op ons, waaronder Centrum ZitStil op Ruth en Priority Makers en Konnektit op Michaël.

En ja, ook jou en/of jouw organisatie inspireren we met veel plezier én passie.

Want mensen inspireren, dat is niet alleen wat we willen doen en wat we graag doen. Dat is wat we ook daadwerkelijk doen ...

Waarvoor kan je ons vragen?

Michaël Ruth
Hartcoherentietraining Workshop Dreamboard
Workshop Voedingspsychologie Lezing / Workshop over talenten
De valkuil van perfectionisme Workshop groeimindset
Stress en burn-out Workshop Druk, druk druk ...

Deze lijst is niet volledig, dus contacteer ons gerust. Vragen staat vrij en wij houden van een uitdaging ;-)

"Michaël is een heel gedreven en enthousiaste spreker die erin slaagt moeilijke zaken op een heldere manier over te brengen. Door zijn enthousiasme en humor is hij zeer motiverend en inspirerend."

"Ruth is een heel enthousiaste spreekster. Ze vertelt ook vanuit haar eigen ervaring en dat maakt het boeiend om naar te luisteren."

"Michaël is een heel aangename en vlotte trainer die rust brengt in een groep en toch een erg vlotte presentatiestijl heeft met een vleugje humor."

"Het webinar 'ruimte voor veerkracht' gaf ons onderwijsteam concrete tips om het hoofd te bieden aan de werkdruk. Michaël speelde goed in op de context en de noden van onze school. De input was goed, onderbouwd, to the point en voor elk wat wils. Een aanrader voor wie de veerkracht van zijn/haart team wil versterken." - Annemie Vandaele, directie Sint-Jozefsinstituut Ternat -

Ruth of Michaël zelf horen?

Contacteer ons